Fra Åsane - TIL2020 30.juli 2022 Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Åsane damene slo Avaldsnes

Det ble en klar seier til Åsane damer i dagens treningskamp borte mot Avaldsnes. Laget vant 3-0, noe som også var stillingen til pause.

Nyopprykkede Åsane var gjester på Karmøy mot John-Arne Riises Avaldsnes denne lørdagen. Den nyopprykkede klubben viste seg skikkelig frem før pause. Avaldsnes kom fra 2-2 hjemme mot Klepp i den første treningskampen, mens Åsane Damer tapte 0-1 for Brann Kvinner i sin første gjennomkjøring.

Ida Kroken scoret to av målene til Åsane damene i den første omgangen, mens Andrine Moe scoret det siste for laget til Eirik Fjeldstad. Etter hvilen ble det en rekke bytter på lagene.