Åsane damene imponerte igjen

Åsane damene leverte nok en imponerende kamp da laget slo Kolbotn med 1-0 i Oslo.

Det var en meget viktig duell mellom Kolbotn - Åsane denne søndagen på Ekeberg. Kampen var flyttet til kunstgresset i Oslo, da Sofiemyr ikke var spillbar. Hjemmelaget kom til kampen med kun to fattige poeng på de første fire kampene i sluttspillet, mens Åsane damene hadde med seg 7 poeng.

Hjemmelaget så ikke ut til å ha helt tro på sin egen stil denne dagen og et meget kompakt Åsane lag lå meget strukturert og godt, noe som har vært kjennetegnet til laget hele sesongen. Faktisk hadde laget ikke sluppet inn mål i de siste tre kampene. Kolbotn får en sjanse tidlig i omgangen, men en god Duffy stod i veien. Halvveis i omgangen får Åsane sin sjanse. Sunde kommer igjennom mot Panengstuen, men keeper redder. Det blir med de mulighetene og stillingen er 0-0 til pause.

Ti minutter ut i den andre omgangen kommer 1-0 til gjestene. Formspiller Andrine Mo har god kontroll på sin forsvarer, venter henne ut og legger vakkert inn til Nina Vestbøstad som stanger inn 1-0 til bortelaget. Etter dette åpner kampen seg litt opp. Vertene må fremover, noe som gir gjestene sjansen på kontringer. Etter knappe 70 minutter får Kokosz en stor mulighet da Kolbotn