Åsane damene vant lokalderbyet mot Tertnes 2 i 2.divisjon avdeling 2. Foto: John Vint

Åsane best i lokaloppgjøret

Åsane damene var best da Tertnes 2 kom på besøk i lokalderbyet i 2.divisjon avdeling 2.

Hjemmelaget lå i toppen før denne runden, mens Tertnes 2 sliter i bunnen av avdelingen denne sesongen. Dermed var hjemmelaget favoritter i dette lokalderbyet mellom klubbene fra Bergen nord.

Gjestene kom best i gang og ledet kampen de første 10 minuttene. Det holdt seg til 5-5, så takket de oransje for følge. Hjemmelagte økte på og kunne gå til ledelse med klare 16-9.
Etter hvilen fortsatte Åsane å dominere kampen. Halvveis i omgangen var ledelsen økt til 11 mål da Kiana Lovise Ibrahim Pettersson-Aasbø satte inn 23-12. På tampen av kampen satte Alma Oline Gilleshammer inn et trøstemål for gjestene og det hele endte med 34-19 til hjemmelaget.
Seieren flytter vertene opp på 16 poeng og en andreplass på tabellen. Tertnes 2 er nummer ti på tabellen med sine seks poeng. Olea Håland ble mestscorende for hjemmelaget med sine syv mål, mens Benedicte Smith Veseth  og Elise Eldevik Andersen begge satte fire mål hver for Tertnes 2.
Under finner dere noen bilder fra kampen. Album kommer.