Åsane 2 vant i Norheimsund

Det var duell mellom Øystese - Åsane 2 denne 1.mai i Norheimsund. Les kort om kampen og se bilder fra kampen.

Det var duell tidlig denne søndagen i Øystese da vertene tok i mot Åsane 2 til duell. Hjemmelaget kom til kampen med to tap denne uken. Det borte mot NBK og Arna-Bjørnar. Åsane 2 kom til kampen med målrike forestillinger mot seier mot Arna-Bjørnar og Bergen Nord og hele 9-5 i målprotokollen på de kampene.

Kampen blir denne søndagen spilt på Norheimsund sin bane da det skiftes dekke på banen i Øystese. De første 20 minuttene av kampen var det ikke det helt store. Etterhvert begynte Åsane 2 å finne ut av banen og klubben tok over. Det første målet kom i det 25 minutt. Håkon Hodnefjell scorer for gjestene. Gjestene har en del sjanser etter dette, men det blir ikke flere mål. Dermed går bortelaget til pause med en 1-0 ledelse. Vertene hadde sine sjanser på kontringer før pause.

I den andre omgangen kommer er det gjestene som styrer, mens Øystese som ligger lavt. De satser på kontringer også i denne omgangen. Sindre-Emil Dyrstad er derimot klar for å mål. Han setter inn 2-0 til Åsane 2 med 10 minutter igjen på klokken. Med fem minutter igjen er det 3-0. Stian Mjelde Haaberg er målscorer denne gangen. På tampen av kampen får Aleksander Digernes sitt andre gule og må dermed ut med rødt kort.