Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Åsane 2 vant i Norheimsund

Det var duell mellom Øystese - Åsane 2 denne 1.mai i Norheimsund. Les kort om kampen og se bilder fra kampen.

Det var duell tidlig denne søndagen i Øystese da vertene tok i mot Åsane 2 til duell. Hjemmelaget kom til kampen med to tap denne uken. Det borte mot NBK og Arna-Bjørnar. Åsane 2 kom til kampen med målrike forestillinger mot seier mot Arna-Bjørnar og Bergen Nord og hele 9-5 i målprotokollen på de kampene. 

Kampen blir denne søndagen spilt på Norheimsund sin bane da det skiftes dekke på banen i Øystese. De første 20 minuttene av kampen var det ikke det helt store. Etterhvert begynte Åsane 2 å finne ut av banen og klubben tok over. Det første målet kom i det 25 minutt. Håkon Hodnefjell scorer for gjestene. Gjestene har en del sjanser etter dette, men det blir ikke flere mål. Dermed går bortelaget til pause med en 1-0 ledelse. Vertene hadde sine sjanser på kontringer før pause.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
I den andre omgangen kommer er det gjestene som styrer, mens Øystese som ligger lavt. De satser på kontringer også i denne omgangen. Sindre-Emil Dyrstad er derimot klar for å mål. Han setter inn 2-0 til Åsane 2 med 10 minutter igjen på klokken. Med fem minutter igjen er det 3-0. Stian Mjelde Haaberg er målscorer denne gangen. På tampen av kampen får Aleksander Digernes sitt andre gule og må dermed ut med rødt kort.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Se bilder fra kampen her.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.