Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Åsane 2 best i lokalderbyet

Skrevet av Odd Løvset
18.09.2022 19:05 - OPPDATERT 18.09.2022 19:06

Tertnes tok denne søndagen i mot naboen Åsane 2 til duell på Åstveit. Gjestene vant med 4-0. Se litt bilder og les om kampen her.

Åsane 2 kom til kampen med en middels sesong bak seg. Klubben lå på 6.plass før oppgjøret og klubben skulle opp mot Tertnes på plassen over. Gjestene startet kampen best og laget styrte fra start. Tertnes lå dypt og lot gjestene trille ball, for så å forsøke på noen kontringer. De første 25 minuttene var ganske så sjansefattige. Først header Stefan Storvik Pedersen i mål etter knappe halvtimen, men målet ble annullert for offside. 

Like etter kommer Henrik Gjerde Ødemark seg fri på kanten. Han runder keeper og setter 1-0 til gjestene. Da er kampen 30 minutter gammel. Kun to minutter senere sender Ødemark i vei et skudd fra 16 meteren. Den suser i mål og dermed 2-0 til bortelaget. Like etter den siste scoringen får vi en stygg episode. To Tertnes spillere skaller sammen og begge må av banen og måtte til legevakten. Vi håper det går bra med duoen.


Dermed tar Åsane 2 med seg 2-0 til hvilen. Vi så ikke den andre omgangen, men Åsane 2 setter to baller til denne dagen. Casper Thorsen scorer ikke mange minuttene etter at 2.omgangen kom i gang, mens Henrik Gjerde Ødemark ordnet sitt tredje for dagen og 4-0 til laget fra Åsane Arena. Det blir også sluttresultatet. Dermed klatrer Åsane 2 til 4.plass, mens Tertnes detter ned til en 6.plass.


Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement