Åsane 2 avsluttet med seier

Åsane 2 hadde tirsdag kveld besøk av Fana 2 til duell. Hjemmelaget vant kampen og kunne dermed ta sommerferie med en seier og tre nye poeng i baklommen.

Hjemmelaget kom best i gang og etter et godt kvarter kom 1-0 målet til vertene. Styrk Gullaksen avslutter et flott angrep fra hjemmelaget. Åsane 2 fortsatte å styre kampen etter målet. Fana 2 hadde sine sjanser også i denne omgangen. Den største kom etter en corner. Det ble likevel med det ene målet og 1-0 til pause for vertene.

Den andre omgangen starter med at Åsane 2 kjører på videre. Laget vil ha straffe, men får det ikke. Presset resulterer i mål tilslutt. Stian Mjelde setter inn målet etter et flott forarbeid av Emmanuel Bangoura. Fana 2 har også noen forsøk i denne omgangen, men Åsane 2 kontrollerer denne kampen i mål. Dermed ble det 2-0 til hjemmelaget.

Seieren flytter Åsane 2 opp på en 5.plass i avdelingen, mens Fana 2 er å finne på 9.plass når lagene nå tar sommerferie. Under kan dere se litt bilder. Album fra kampen kommer.