Årstad var verter for NHHI 4 i vinterserien

De siste innledende kampene i vinterserien går mot slutten. I dag hadde Årstad studentene i NHHI4 som gjester.

Ingen av lagene hadde noe annet enn æren å spille for denne søndagen på Rautjern. I klasse menn C, avdeling 5 hadde allerede  Vestsiden/Askøy og Gneist 3 tatt seg videre.

NHHI FK stiller med hele fire lag denne sesongen, noe som er imponerende og var denne dagen opp mot et Årstad som akkurat er tilbake med 11'er lag etter at klubben har vært uten noen sesonger på herresiden.

Gjestene kom best i gang og tre kjappe scoringer de første 20 minuttene gjorde at kampen i realiteten var over. Odin-Andre Nes Sande og Brage Muus-Falck Tronstad (2) ordnet målene for gjestene. 3-0 var også stillingen til pause.

I andre omgang reduserte vertene to ganger. Målscorere har ikke vi fått rapportert inn, mens Aksel Bergskaug ordnet 4-2 med rundt 10 minutter igjen. Dermed vinner studentene kampen 4-2.