Ine Strømstad Berre ble kåret til årets unge spiller i 1.divisjon 2021 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Årets unge spiller i 1.divisjon 2021: Ine Strømstad Berre

ØHILs Ine Strømstad Berre er kåret til årets unge spiller i 1.divisjon 2021.


Ine Strømstad Berre (18) har hatt en helt fabelaktig sesong for Øvrevoll Hosle. Hun har virkelig fastsatt sin posisjon på kanten i Bærums-klubben, og har blitt kåret til banens beste en rekke ganger. Utover sesongen har hun vokst veldig som spiller og tar stadig nye steg. 

Farten og rykket er den store styrken til Berre. Vi har fortsatt tilgode å se noen i 1. divisjon som klarer å håndtere ungjenta. Utover sesongen har hun også utviklet pasningsspillet og ikke minst avslutningsegenskapene sine. Hun har nemlig levert vakre scoringer på samlebånd mot slutten av sesongen sammen med sine målgivende pasninger. Det hele har ført til at hun er nummer to på poenglistene våre og hun har vært delaktig i over halvparten av ØHIL sine scoringer i 2021-sesongen. 

På tampen av sesongen fikk hun også endelig en plass på J19-landslaget. En plass vi mener hun burde hatt allerede i sommer, men ungjenta har stått på utover og vist at hun er en spiller for fremtiden til norsk fotball. 

Berre kommer garantert til å være en spiller vi kommer til å se mye av i fremtiden og utvikler hun fysikken sin enda mer blir hun livsfarlig. ØHIL-jenta ble enstemmig valgt som årets unge spiller i 1.divisjon denne sesongen, og hun var i tillegg nominert til prisen som årets spiller. Det er ingen tvil om at denne jenta har tatt divisjonen med storm. 

Et lengre intervju med Berre kommer på våre nettsider senere!

Prisen gis ut via et samarbeid mellom Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball, Karlsen Foto, Hordalandsfotball, Fotballkollektivet ved magasinet Stang Inn og Sportskollektivet. I tillegg har også folkestemmene vært med på å avgjøre.

Redaktør i Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge, sammen med prisvinner av årets unge spiller i 1.divisjon 2021, Ine Strømstad Berre. Foto: Håvard Hauge Haakonsen / ØHIL Fotball Elite

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.