Årets lag i Toppserien 2021 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Fotballkollektivet / Støtt Norsk Kvinnefotball

Årets trener i Toppserien 2021: Alexander Straus

Vi har kåret Sandvikens Alexander Straus til årets trener i Toppserien 2021.

Det var aldri noen tvil om prisen som årets trener i 2021. Alexander Straus har gjort underverker med Sandviken og med hans 3-5-2-system har laget hatt stålkontroll på det meste i 2021. Han kom inn og startet arbeidet allerede i fjor høst og i år fikk man virkelig se hva han har utrettet. Med seriegull og 52 av 54 mulige poeng i serien var han kun ett poengtap (1-1 mot Arna-Bjørnar borte) unna en perfekt sesong poengmessig. I tillegg har han fått flere spillere til å blomstre denne sesongen, og spillerne hans har tatt store steg. Gull var det aldri snakk om fra Straus sin side før dommeren blåste av hjemme mot Klepp i nest siste serierunde. Da kunne han slippe jubelen løs og konstantere at det ble gull til Bergen og Sandviken.

Kåringen er gjort via et samarbeid mellom Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball, Karlsen Foto, Hordalandsfotball, Fotballkollektivet ved magasinet Stang Inn og Sportskollektivet.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.