Årets lag i 1.divisjon 2021 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Fotballkollektivet / Støtt Norsk Kvinnefotball

Årets trener i 1.divisjon 2021: Eirik Fjeldstad

Vi har kåret Åsanes Eirik Fjeldstad til årets trener i 1.divisjon 2021.


Fjeldstad har virkelig fått fart på Åsane denne sesongen. Etter at de lenge slet i fjor, klatret de voldsomt utover høsten og var med i kampen om kvalifisering. I år startet de med et par tøffe resultater, men utover vant de kamp etter kamp. De var ubeseiret på hjemmebane og skapte et fort ute i Åsane. Til tross for at laget mistet nøkkelspillere midtveis i sesongen har Fjeldstad fått frem nye spillere i samme posisjoner og laget har virket stabilt og godt uansett hvem som har spilt. Til slutt endte det med andreplass og kvalifisering, men de kjempet helt inn til døra i kampen om førsteplassen. I kvalifiseringen hadde de to gode prestasjoner mot Lyn og viste at de har nivået inne. Det var ingen tvil om hvem vi skulle kåre til årets trener i 1.divisjon denne sesongen.

Kåringen er gjort via et samarbeid mellom Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball, Karlsen Foto, Hordalandsfotball, Fotballkollektivet ved magasinet Stang Inn og Sportskollektivet.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Åsane 1.divisjon