Ålgård seiret i Framohallen

Det ble seier til Ålgård i dagens bortekamp mot Fyllingen.

Vertene Fyllingen kunne melde seg på for fullt i toppen om klubben slo til med seier over Ålgård denne lørdagen Forrige helg leverte laget varene da de slo Junkeren med 27-26. Ålgård kom til kampen med fire strake tap, sist med 26-27 tap borte mot Volda.

Gjestene fikk en fin start på denne kampen og klubben skaffet seg en tremålsledelse tidlig i omgangen. Denne ledelsen beholdt klubben utover omgangen og laget fra Rogaland kunne gå til pause med ledelse på stillingen 13-10.
Etter hvilen fortsette Ålgård å styre kampen. to minutter ut i 2.omgang hadde Ålgård økt ledelsen til fem mål. Hjemmelaget kom deretter mer med i oppgjøret og klubben kom opp i ryggen på gjestene. Etter 14 minutter stod det 19-19 da Frida Aasekjær Wilkensen scoret. Like etter tok Fyllingen over ledelsen da Eilkensen igjen nettet for de gule og blå. Etter 20 minutter endret kampen karakter. Gjestene utlikner til 22-22. Like etter begynner klubben å opparbeide seg en ny ledelse. tre på rad og leder 25-22 med under fem minutter igjen å spille.
Det er en ledelse vertene aldri klarer å hente inn. Dermed kan Ålgård juble for seier 28-26. Seieren plasserer hjemmelaget på en 5.plass med sine 11 poeng, mens Ålgård er på en 10.plass med sine 8 poeng.

Fyllingen trener Eirik Nydegger sier følgende til oss:
- I dag er vi ikke skarpe nok i begynnelsen av begge omganger. Da vi tar ledelsen begynner vi å bomme og taper dermed. Vi er klare for revansj lørdag 16.desember. Da møter vi Fjellhammer i Framohallen kl 14.00. Etter oss spiller herrene mot Bergsøy. Vi håper å se mange i Framohallen da.