Åkra 2 jubel etter dagens seier. Foto: "Mikal Lindoe "

Åkra 2 slo studentene

Det ble seier til Åkra 2 i dagens duell hjemme mot UiSl.

Dagens lag lå begge på den øvre delen av tabellen før dagens kamp. Studentene fra Stavanger var nærmest lederlaget Varhaug 2 med sine 11 poeng, men klubben hadde fire kamper tilgode på serielederen.

Oppgjøret startet jevnt og laget fulgte hverandre tett den første halvdelen av omgangen. Halvveis takket hjemmelaget for følget og stakk fra til en solid 15-9 til pause. I den andre omgangen var det jevnt i starten, før studentene kom litt tettere. Omgangen ble aldri noen stor omgangen i målprotokollen. Gjestene vant omgangen med 10-7, så dermed ble det 22-19 tilslutt for hjemmelaget.
En av de som skal trekkes frem denne dagen var Åkra 2 sin keeper Håkon Ferkingstad Liknes som storspilte bakerst og drev bortelaget til vannvidd. For Åkra 2 ble Jøran Johannessen Salomonsen mestscorende med sine 5 mål, mens Håvard Reffhaug Hulbak scoret syv ganger for studentene.