Åkra 2 slo Havdur

Det ble seier til Åkra 2 damene i dagens duell mot Havdur i 5.divisjon kvinner i region Sør-Vest.

Åkra 2 damene ligger i toppen av avdelingen, kun bak suverene Hinna 3. Klubben hadde denne dagen Havdur som motstander. I denne avdelingen er det meget ulikt antall kamper som er spilt. Åkra 2 hadde ni kamper før dagens oppgjør, mens Havdur kun hadde spilt to kamper før dagens duell.

Det unge laget til Åkra 2 møtte litt mer rutinerte spillere i Havdur gjengen. Til pause var det meget spennende og de mørkeblå kunne ta pause på stillingen 15-14 etter en tett og spennende 1.omgang. Det takket være Oda Kristin Ånensen sin scoring minuttet før pausesignalet.
Den andre omgangen starter jevnt og lagene bytter på å lede kampen. Etter knappe 12 minutter setter Mathilda Aastvedt Dahl inn 22-22. Deretter stikker hjemmelaget i fra. Laget scorer de neste tre og derfra og inn kontrollerer ungjentene kampen. Laget vinner tilslutt med 31-23. Dermed blir det nye to poeng på vertene.
Ingeborg Gundersen Sollesnes blir vertenes toppscorer med sine seks mål, mens Bettina Ølberg  setter syv mål for Havdur. Under litt bilder. Album kommer.