AaFK Fortuna jubler for scoring borte mot ØHIL. Lørdag kunne de juble for fem scoringer mot Bodø/Glimt Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

AaFK Fortuna sendte Bodø/Glimt hjem som slakt

Agata Drozdzik var meget toneangivende da det aldri var noen tvil om hvem som skulle vinne toppkampen på Color Line Stadion lørdag.

Foran 3 644 vartet AaFK Fortuna opp med festfotball. Først sørget Maria Herdel Pedersen for 1-0 før kvarteret var spilt. Hun ble spilt fri i bakrom fra Agata Drozdzik og alene med keeper satt hun inn kampens første scoring. 34 minutter ut i oppgjøret slo Drozdzik en fantastisk ball på bakre. Der fikset Laura Gashi 2-0 alene med keeper.

Etter det var Drozdzik ferdig med assistene og neste mål fikset hun selv. Etter et innlegg fra Guro Hammer Røn, banket Drozdzik inn 3-0 og det sto seg også til pause.

Etter hvilen var ikke Drozdzik ferdig. Igjen var det Røn som fant Drozdzik og 4-0 ble satt inn. AaFK Fortuna kjørte på videre og hadde flere gode muligheter, uten at de satt de. Tre minutter før slutt stanget så Sofie Emilie Riis inn 5-0-scoringen på et frispark fra Laura Gashi.

5-0 ble og sluttresultatet over det som før kampen var serielederen. Dermed har AaFK tatt over tabelltoppen.