Elisabeth Terland i duell med Celin Bizet Ildhusøy under mandagens trening. Sistnevnte imponerte i store deler av økta. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

A-landslaget har startet EM-oppkjøringen

Mandag var A-landslaget samlet til den første treningen i precampen før EM i England i juli.


Under mandagens økt var endelig var jentene samlet med både jentene som spiller i utlandet og spillerne som spiller i Toppserien.

Det ble en 75 minutters lang treningsøkt der noen også ble igjen i 15 minutter til.

Under mandagens økt var det både skuffelser og positive overraskelser underveis med tanke på prestasjonene.

De som virkelig presterte en god trening var Celin Bizet Ildhusøy, Frida Maanum, Sunniva Skoglund, Sophie Roman Haug og Maren Mjelde for å trekke frem de aller beste under dagens økt.

De antatt beste i Ada Stolsmo Hegerberg, Caroline Graham Hansen, Guro Reiten, Ingrid Syrstad Engen med flere slet mer under mandagens økt. Samtidig ser vi også at utfordringen med innleggskvaliteteten henger fortsatt igjen fra forrige samling. Det var knapt et innlegg som traff en medspiller på mandagens trening.

Det positive er at dette var den første av mange økter frem mot EM i England i juli, så det er god tid til å hente seg inn igjen og komme på rett spor.

Tuva Hansen og Anja Sønstevold var for øvrig ikke med på mandagens trening.

Se et lite galleri fra økten under

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.