Niklas Castro leverte en strålende kamp mot Bodø/Glimt denne søndagen Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Castro: –⁠ Utrolig gøy og solid kamp av oss

Slik oppsummerer banens gigant Niklas Castro storseieren mot serieledeen Bodø/Glimt denne søndagen.

Brann leverte en strålende kamp da klubben hadde besøk av Bodø/Glimt denne søndagen. Foran et fullsatt Brann Stadion var rødtrøyene i gang fra første spark og presset og jaget Bodø/Glimt hele veien før pause.

Brann to føringen på straffe etter knappe 20 minutter. Castro blir lagt i bakken og dommeren lar spille gå. VAR rommet blander seg så inn og gir rødtrøyene straffe. Den setter Castro sikkert i mål. Etter halvspilt omgang snapper Emil Kornvig en feilpassning, han forserer noen meter, før han smeller til med venstrsleggen. Ballen fyker inn bak gode Haikin i Bodø/Glimt målet. Brann vil ha mer og på overtid i omgangen spiller Brann lekkert fremover og ballen ender tilslutt hos Sander Kartum inne i boksen og fra 8 meter setter han den kontrollert i mål. Dermed 3-0 til Brann til pause.

Etter pausen kommer Bodø/Gllimt mer med og Brnan får ikke styre kampen slik de gjorde før pause. De gulklede får reduseringen sin etter Philip Zinckernagel finner plass og tid i 16 meteren og setter inn sitt første Eliteseriemål etter lånereturen til Aspmyra. Etter reduseringen har laget noen store sjanser, men ballen spretter ball sin vei i de avgjørende situasjonene. På overtid dukker Niklas Castro opp igjen på rett sted og han banker inn vinnermålet fra kort hold. Dermed vinner Brann fortjent med 4-1. Seieren flytter Brann opp til en 2.plass, tre poeng foran konkurrentene Molde og Viking som spiller i kveld og mandag kveld.
Under kan dere høre intervjuer med Brann og Bodø/Glimt spillere.