Bangoura: –⁠ Vi ble enige om å spille spillet vårt

Sandviken snudde kampen mot Bjarg etter pause i toppkampen i 3.divisjon avdeling 1.

Det var klart for toppkamp i 3.divisjon avdeling 1 denne lørdagen. Lagene Sandviken-Bjarg har løftet frem denne kampen som en store opprykkskampen og klubbene hadde mobilisert på tribunen. Bjarg kom med to busser med supportere til oppgjøret, det sammen med alle hjemmefansen, gjorde at tribunene på Stemmemyren var fulle.
Det var en førsteomgang uten alt for mange store sjanser. Bjarg var det førende laget i denne omgangen og fikk med seg en ledelse inn til pause. Christian Dahl satte sitt 20 mål denne sesongen med et drømmetreff like før pause. Sandviken ble enige i pausen om å spille sitt spill etter pause. Laget klarte etterhvert å overta styringen i kampen og etter knappe 70 minutter satte Kristoffer Garmann inn 1-1. Det ga hjemmelaget momentumet og Emmanuel Bangoura ble den store helten for hjemmelaget da han satte inn vinnermålet med et kvarter igjen å spille.
Seieren gjør at Sandviken øker ledelsen i toppen til seks poeng på Bjarg, det med fem serierunder igjen å spille. Under kan dere høre litt intervjuer og se litt bilder fra rammen rundt kampen. Album kommer