Foto: Skjermdump

3.runde Breddefantasy - frist i dag kl 1855!

Det er frist for den 3.runden i Breddefantasy i 4.divisjon menn denne fredagen. Les også mer om hvordan poengene deles ut.

Vi nærmer oss fristen for den tredje runden. Vi har satt tidspunktet til 18.55 denne fredagen for å få inn laget. Runden strekker seg frem til tirsdag 2.mai. Vi mangler fortsatt noen klubber som ikke rapporterer inn assist til oss. Om du selv spiller på et av disse lagene eller er rundt laget, så er vi takknemlig om du kan gjøre den jobben for ditt lag. 

Under kan dere lese litt om hvordan poengene settes:

Regler for poengtildeling 4. divisjon Hordaland 2022
Hendelser registreres med basis i kamprapport som er publisert på fotball.no og observasjoner av (eller rapporter til) Hordalandsfotball, ved Odd Løvset ([email protected]).

Spilletid
Om man er registrert i startoppstillingen (de 11 første) på kamprapporten tildeles man 2 poeng. Er man oppført på kamprapporten som nummer 12 og utover, uten å være strøket, får man 1 poeng.

Mål
Målscorere får poeng. Målvakt får 8 poeng for å score, forsvarere får 6 poeng, midtbanespillere får 5 poeng mens angripere får 4 poeng.

Rent mål («Clean sheet»)
Dette tildeles dersom laget ikke slipper inn mål noen mål i kampen. Alle som har startet kampen får poeng. Målvakt og forsvarere får 5 poeng, midtbanespillere får 2 poeng mens angripere ikke får poeng for rent mål.

Mål mot
Dersom laget slipper inn flere mål, får målvakt og forsvarere -1 poeng for hvert 3. mål laget slipper inn. Alle som har startet kampen, vil blir berørt.

Selvmål
Spillere som scorer selvmål, får -2 poeng.

Gult kort
Alle spillere som får gult kort får -1 poeng, bortsett fra hvis man senere i kampen får rødt kort.

Rødt kort
Alle spillere som får rødt kort, får -3 poeng.

Målgivende
Dette registreres basert på manuell rapportering til Hordalandsfotball. Om det er noe manglende eller feilaktige registreringer rapporteres det til Lokalfotballen. Målgivende gir 3 poeng uansett posisjon. (Red: Vi mangler rapportering fra noen klubber. Om du kan gjør denne jobben send melding til [email protected]

Saken fortsetter under annonsen.

[annonse]
Straffebom og strafferedning
Dette registreres basert på manuell rapportering til Hordalandsfotball. Om det er manglende registreringer, rapporter til Hordalandsfotball. Bommer man på straffe får man -2 poeng. Keeperen som redder straffe, får 5 poeng.

Redninger
Vi har dessverre ikke mulighet til å innhente informasjon om hvor mange redninger målvaktene gjør.

Bonus
Vi har dessverre ikke mulighet til å innhente informasjon som gir grunnlag for bonuspoeng.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.