Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

3.divisjon Vestland

Serien er to runder gammel i den nye og spennende avdelingen 3.divisjon kvinner Vestland. Vi oppsummerer her kort kampene som har vært og ser på helgens kamper. For de som spiller Breddefantasy, så er det frist i morgen fredag.


Det er fire lag som står med full pott på de første kampene sine. Lyngbø tjuvstartet sesongen og har spilt tre kamper. Laget har vunnet disse ganske så klart og står med 13-0 i målprotokollen etter disse oppgjørene. Sist bel det 6-0 borte mot Åsane 2. Andrea Sivertsen Broholm satte tre mål i den kampen. Dermed er hun i gang med målkontoen sin denne sesongen.

Sotra slo Voss med hele 8-3 på Voss. Laget har dermed full pott på sine to. Emma Haugland Jensen er seriens toppscorer med sine 5 mål så langt. Voss har fått en fn start på sesongen med fire poeng på de første tre kampene sine. Brann 2 følger etter med seier i begge sine to kamper. Laget har 8-0 i målforskjell på disse og spissen Heidi Steinsbø Halbmayr er nummer to på scoringslisten med sine 4 mål. Laget slo siste Askøy Fotball med 4-0. Askøy Fotball som kom opp fra 4.divisjon har startet bra med 4 poeng på de første tre kampene sine. 

 
Den siste klubben med full pott er Førde. Laget gjorde som herrelaget i Bergen, vant 4-3 i sin bortekamp. Laget slo Loddefjord i helgen etter en scoring langt inne i overtiden. Dermed kunne laget slippe jubelen løs for tre viktige poeng. Loddefjord er poengløse etter de første to kampene sine. Laget skal ut i kamp mot Os til helgen.
Foto: Førde Fotball kvinner

Os hentet hjem sine første poeng da klubben snudde 0-1 til 2-1 seier mot Nymark fredag kveld. Spissen Ingeborg Sundal Ljostveit er i fyr og flamme om dagen. På to omganger har hun scoret fire mål for Ørjan Sandals jenter. Nymark har fått en tøff start på sesongen. Tre strake tap er fasiten så langt for laget i denne divisjonen. Vilde Slåen Nornes scoret mot Os i helgens kamp.

Etter tap i åpningskampen slo Bjarg tilbake hjemme mot FK Fyllingsdalen 2. Kaptein Ingrid Marie Spord ledet laget til en 2-0 seier etter mål av Spord og den tidligere Loddefjordspilleren Mariell Strøm.

 

Arna-Bjørnar 2 tok med seg alle poengene da klubben slo til med 1-0 hjemme mot Bremens. Linnea Laupstad scoret kun tre minutter inn i returen sin fra langtidsskade. Hun begynner dermed snart å nærme seg en plass i Toppserielag troppen. Bremnes står dermed med tre poeng på de første to kampene.

Til helgen er det:

Fredag:
Os - Loddefjord

Lørdag:
FK Fyllingsdalen - Voss
Førde - Åsane 2
Lyngbø - Bremnes
Brann 2 - Bjarg
Sotra - Nymark
Arna-Bjørnar 2 - Askøy Fotball

Bli med på Breddefantasy.no du også! Årets vinner i serien 3.dvisjon kvinner Vestland får ett års abonnement på Sportskollektivet og de neste to plassene 6 og 3 måneder.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

3.divisjon Vestland