Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

3.divisjon ferdigspilt

Årets 3.divisjon er ferdigspilt og våre lokale lag har levert i 3.divisjon avdeling 1 og 3. En liten oppsummering av årets sesong.


Den siste runden i 3.divisjon ble spilt denne søndagen og våre lokale lag imponerte gjennom sesongen. De ti lagene vi hadde med denne sesongen overlevde alle i divisjonen og Brann 2 kronet det hele med å rykke opp til 2.divisjon. Dermed får vi 11 lokale lag i divisjonen i 2023.

3.divisjon avdeling 1
Lille Frøya er en av årets overraskelser. Laget fra Melkeplassen endte på en flott 10.plass og hadde hele 10 poeng mellom seg og nedrykk. Laget mistet sin trener etter opprykket, men den nye trenerduoen Bakken/Stjernberg har ledet laget til sikker plass. I dag vant klubben 4-2 mot Os. Simen Næss scoret tre ganger for vertene. Selv med tap endte Os på en flott 3.plass i avdelingen og klubben har dermed levert en meget god sesong.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Dagens målfest var på Varden Amfi. FK Fyllingsdalen var ikke til å kjenne igjen hjemme mot Sandviken. Gjestenes trener Magne Hesmyr Nilsen gir seg etter sesongen og spillerne takket sin avtroppende trener med en målfest. Laget slo til med hele 7-3 borte mot FK Fyllingsdalen. Kristoffer Garmann med tre mål for gjestene fra Stemmemyren.

Fra denne avdelingen var Lyn en klar vinner, mens Oslo-lagene Kjelsås 2, Grei og Ready må ned til 4.divisjon

3.divisjon avdeling 3
Brann 2 har imponert stort denne sesongen og klubben rykker dermed opp til 2.divisjon. I dag slo laget et revitalisert Stord med 4-0. Elias Myrlid var tilbake der vi husker han fra i fjor. Han nettet tre ganger i dagens kamp på Stord. Fana avsluttet sesongen med storseier mot Bremnes. Tim Nilsen scoret like godt fire ganger i dag og er dermed oppe i 25 mål. Det ga spissen tittelen som toppscorer i avdelingen, tre mål for Vidar sin spiss Simen Haughom. Fana endte dermed som nummer to på tabellen. For Bremnes trenerne Geirmund Brendesæter og Magnar Aaland var det siste kamp som klubbens trenere etter en turbulent sesong. Selv med alt dette rotet rundt klubben, så ledet trenerne til ny kontrakt i 3.divisjon.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Lysekloster avsluttet med 2-2 hjemme mot Vidar. Baisotti scoret klubbens to mål denne søndagen. Laget endte på en 5.plass dette året. Bjarg avsluttet sesongen med å spille 1-1 i Sandnes mot Sandnes Ulf 2. Brede Sandmoen scoret målet til laget fra Stavollen. Dermed endte Torbjørn Birkelunds menn på en sjetteplass denne sesongen. Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball