Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no

2023 - Et tilbakeblikk på året

Her finner dere en liten oppsummering av året 2023. Med det ønsker vi alle våre abonnenter og lesere et riktig Godt Nyttår!


Sportsåret 2023 går mot slutten og redaksjonen gjør opp regnskap på årets vi legger bak oss. Vi er en liten redaksjon, men dette året har vi publisert 978 saker i stort og smått  i tillegg til denne. Det gjennom nettverket som er bak denne siden. Sakene kommer i ulike former som artikler, lenger intervjuer, bildegallerier eller kamprapporter.

Vi har dette året vært tilstede fra Toppserien via Champions League på damesiden til  3.divisjon i Hordaland, vi har dekket Eliterserien ned til 7.divisjon menn. I tillegg noen kamper med europacup, landskamper og en rekke treningskamper. Vi har vært på plass på basket og håndball i tillegg til andre enkeltarrangement som den norske finalen i amerikansk fotball.
Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no
Fotografene våre er navet i denne siden. De leverer bilder som skaper innhold. Vi har hatt folk i Trondheim, på Haugalandet, Kirkenes, Grimstad, Bergen og Oslo-området denne sesongen. Det vil bli mye det samme kommende sesong. I tillegg har vi dekket  kamper i fotball og håndball i utlandet i 2023 som Håndball VM og Mesterliga kvinner.
Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Bli med oss videre inn i 2024 som abonnement, da støtter dere denne uavhengige sportssiden. Vi lover at vi skal levere artikler, bilder og mange spennende saker i ords og videoform i 2024. Takk for at akkurat du støtter oss.

Et riktig godt nyttår fra redaksjonen

Sportskollektivet.no er et samarbeid mellom Hordalandsfotball og Kvinneidrett.no.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Sport