Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

2023 - Et nytt år i lokalfotballens tjeneste

Som vanlig finner dere en oppsummering og nyttårshilsen fra redaksjonen i Hordalandsfotball for egne aktiviteter i 2023.


Som vanlig oppsummerer vi året som nettopp har vært her på siden. Året 2023 ga oss igjen mange magiske øyeblikk i lokalfotballen. Vi kan nevne spennende kvalifiseringskamper, Brann sine triumfer på dame- og herresiden og spennende lokaloppgjør for å nevne noe.

Årets 2023 har vært preget av sykdom for flere i redaksjonen dette året, men våre flotte fotografer har levert bilder og saker til dere gjennom denne perioden. Nå håper vi at 2024 skal bli et år aktiviteten kan øke og sykdommen er et tilbakelagt kapitel. Vi er klare for et nytt spennende fotballår i 2024. Vi skal være på plass der lokalfotballen skjer! 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Aktivitet på våre flater

Aktiviteten på siden har gjennom året vokst. På Facebook siden vår har vi passert 13.250 følgere, noe som har gitt oss en økning også det siste året. Vi har ambisjoner om å vokse videre, så inviter dine fotballvenner til å like siden vår! I tillegg er det gledelig at nesten 30% av disse følgerne er kvinner. Vi har ambisjoner om å øke den andelen også gjennom 2024. Målservicen har stått stille denne sesongen, men vi satser på vekst også her kommende år. Dette med en spennede lokal 3.divisjon for både damer- og herrer.

I tillegg er Instagramkontoen på over 5000 følgere. Her kan dere følge oss og daglig få bilder fra vårt store arkiv.
Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Vinterserie med nye klasser
Vi hadde sammen med NFF Hordaland  OBOS Vinterserie i fjor. I 2024 er vi klar med en ny runde. Fristen for å melde seg på som lag er 7.januar, så sjekk om din klubb er klar for spill i Vinterserien. Oppstarten på Vinterserien 2023 er allerede om en liten måned.
Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Bildebruk
Vi ser at mange av dere som deler våre bilder. Det er kjekt at bildene vi tar er av interesse og dere deler dem med venner og kjente. Uheldigvis er det litt for mange som deler bildene uten å oppgi fotograf eller Hordalandsfotball. For oss er det viktig at de som deler i det minste gjør det. Vi investerer mye tid og penger på å gjøre bildene så bra som mulig, så derfor ber vi dere alle om å oppgi hvor bildene kommer fra. Vår policy har så langt vært at spillerne kan bruke bildene privat eller på egen hjemmeside mot at de oppgir fotograf og Hordalandsfotball. Bildene kan ikke brukes kommersielt mot egne sponsorer eller i andre forbindelser uten samtykke. Bilder som er bak betalingsmur kan ikke brukes uten at samtykke er gitt på forhånd. Ta kontakt med oss om du/dere lurer på noe. 
Foto: JANNE MONSEN

For klubber hadde vi et tilbud ute i 2023 om fotoavtaler, noe som gir klubbene tilgang til bildene. Dette vil vi gjenta i 2024, men i en litt annen form. Ved å signere dere opp til en slik avtale kan dere synliggjøre og eksponere klubben i en mye større grad mot eksisterende og nye samarbeidspartnere. 

10 år i lokalfotballens tjeneste
I 2023 feiret Hordalandsfotball sitt 10-års jubileum. Gjennom året har som en del av dette forsøkt å gi noe tilbake. Gjennom noen høstmåneder samlet vi inn over 15.000 kr til Barnekreftforeningen Vestland. Vi takker for din støtte til dette gode formålet. Du kan også være med å støtte opp under Hordalandsfotball ved å signere deg opp som abonnent, få din bedrift til å reklamere på siden, ta en kikk innom våre sider, tipse en venn om sidene eller følge oss i sosiale medier. Signerer du deg opp som årsabonnent, så koster det så lite som litt over 3 kroner dagen å ha full tilgang på Hordalandsfotball!
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Ellers er det alltid fritt frem for å sende redaksjonen en e-post på [email protected] om dere har noen innspill foran sesongen i 2023.  I tillegg vil vi takke våre trofaste støttespillere i Åsane Byggmesterforretning. Uten deres støtte ville det vært vanskelig å levere slik vi har gjort også gjennom fotballåret 2023. 

Vi vil takke hele fotballfamilien i Hordaland for samarbeidet, de hyggelige orden, all hjelpen og gleden dere har gitt oss gjennom sesongen 2023. Med det ønsker redaksjonen dere alle et godt nytt fotballår i 2024! 

Redaksjonen i Hordalandsfotball
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball