Foto: Eirik Gudmundsen

2022  - Et nytt år tilbakelagt i lokalfotballen tjeneste

Som vanlig finner dere en oppsummering og nyttårshilsen fra redaksjonen i Hordalandsfotball for egne aktiviteter i 2022.


Som vanlig oppsummerer vi året som nettopp har vært her på siden. Året 2022 ga oss heldigvis lokalfotballen tilbake. Dermed ble vårt ønske for 2022 innfridd før året. Gjennom sesongen har vi dekket lag i Tyssedal, på Voss, Stord, på bortekamper i Oslo, Trondheim og Haugesund og selvsagt i Bergensområdet. Igjen viser telleapparatet noen hundre kamper dekket av redaksjonen. Selv om det ble litt lavere aktivitet denne høsten grunnet sykdom, så er vi klare for et nytt spennende fotballår i 2023. Vi skal være på plass der lokalfotballen skjer! 

Foto: Ann-Kristin Røsbø

Aktivitet på våre flater
Aktiviteten på siden har gjennom året vokst. På Facebook siden vår har vi passert 13.000 følgere, noe som har gitt oss en økning på rundt 1000 det siste året. Vi har ambisjoner om å vokse videre, så inviter dine fotballvenner til å like siden vår! Det vil være et verdifullt bidrag til det arbeidet vi holder på med. I tillegg er vi veldig takknemlig for hvordan vår målservice har utviklet seg. Det siste året har vi fortsatt hatt vekst på målservicen og vi er nå rundt 8300 som følger denne tjenesten. Det er en oppgang fra fjoråret på rundt 800 medlemmer. I 2019 hadde vi 96% aktivitet fra brukerne på Hordalandsfotball, en statistikk vi ikke klarte å gjenta i 2022. Derfor håper vi flere melder seg på og oppdaterer akkurat den kampen du er på i 2023. En stor takk til alle dere som har brukt av tiden deres på å oppdatere alle oss andre fotballinteresserte med resultatet og hva som skjer i akkurat den kampen du er på. 

Vinterserie med nye klasser
Vi hadde sammen med NFF Hordaland  OBOS Vinterserie i fjor. I 2023 er vi tilbake med rekordpåmelding etter at klassene G19 og J17 ble lagt til. Dermed nærmer vi oss 100 lag dette året! Arrangementene sammen med BA utgikk på grunn av sykdom, men sammen med BA fikk vi ut kåringene i de ulike klassene. Vi håper å avklare tidlig i 2023 om det blir en lokalgalla slik vi har kjørt tidligere. Oppstarten på Vinterserien 2023 er allerede om en liten måned. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Nye sider 
Sammen med våre samarbeidspartner Kvinneidrett.no lanserte vi en ny nettside under sportskollektivet.no. Dette har gitt oss muligheten til å samle mer stoff under en side og ikke minst følge den norske kvinnefotballen tetter enn de fleste. Hordalandsfotball har sin egen side der, så vil du holde deg oppdatert på alt som skjer i fotballen lokalt, så er det bare å legge den til på favoritter. I tillegg kan dere få alt vi deler på våre sider rett på telefonen. Dere kan laste ned appen "sportskollektivet" så vil dere få alt levert direkte til telefonen. Finnes både for Iphone og Android. 

Kommende sesong har vi ikke for mange nyheter å komme med, men vi kommer til å forsøke å styrke aktiviteten på de områdene vi har jobbet med de siste årene. Har du noen tanker av hva du vil se mer av på av våre sider eller ønsker at vi skal dekke, så send oss noen ord med tanker om dette. Vi har tidligere levert breddefantasy og podkast for å nevne noe. 

Foto: Einar Gjerde
Bildebruk
Vi ser at mange av dere som deler våre bilder. Det er kjekt at bildene vi tar er av interesse og dere deler dem med venner og kjente. Uheldigvis er det litt for mange som deler bildene uten å oppgi fotograf eller Hordalandsfotball. For oss er det viktig at de som deler i det minste gjør det. Vi investerer mye tid og penger på å gjøre bildene så bra som mulig, så derfor ber vi dere alle om å oppgi hvor bildene kommer fra. Vår policy har så langt vært at spillerne kan bruke bildene privat eller på egen hjemmeside mot at de oppgir fotograf og Hordalandsfotball. Bildene kan ikke brukes kommersielt mot egne sponsorer eller i andre forbindelser uten samtykke. Bilder som er bak betalingsmur kan ikke brukes uten at samtykke er gitt på forhånd. Ta kontakt med oss om du/dere lurer på noe.

For klubber hadde vi et tilbud ute i 2022 om fotoavtaler, noe som gir klubbene tilgang til bildene. Dette vil vi gjenta i 2023. Ved å signere dere opp til en slik avtale kan dere synliggjøre og eksponere klubben i en mye større grad mot eksisterende og nye samarbeidspartnere. 

Foto: Tormod Lindøe
10 år i lokalfotballens tjeneste
I 2023 feirer Hordalandsfotball sitt 10-års jubileum. Vi skal feire oss selv med å feire alt det flotte som foregår i lokalfotballen i 2023. Du kan være med å støtte opp under Hordalandsfotball ved å signere deg opp som abonnent, få din bedrift til å reklamere på siden, ta en kikk innom våre sider, tipse en venn om sidene eller følge oss i sosiale medier. 

Ellers er det alltid fritt frem for å sende redaksjonen en e-post på [email protected] om dere har noen innspill foran sesongen i 2022.  I tillegg vil vi takke våre trofaste støttespillere i Åsane Byggmesterforretning. Uten deres støtte ville det vært vanskelig å levere slik vi har gjort også gjennom fotballåret 2022. 

Vi vil takke hele fotballfamilien i Hordaland for samarbeidet, de hyggelige orden, all hjelpen og gleden dere har gitt oss gjennom sesongen 2022. Med det ønsker redaksjonen dere alle et godt nytt fotballår i 2023!

Redaksjonen i Hordalandsfotball

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball