16.mai kamp i Åsane

Åsane 2 hadde satt opp kamp mot Tertnes til egen 16.mai kamp på Åsane Arena. Les litt om kampen og se litt bilder fra oppgjøret.

Det var klart for 16.mai kamp på Åsane Arena denne mandagen. Hjemmelaget Åsane 2 tok i mot Tertnes til lokalduell. Vertene stod med full pott på de første fire kampene, mens Tertnes kom til kampen med 10 poeng på de første fire spilte. Dermed lå alt til rette for en god og spennende kamp.

Den første omgangen hadde Åsane 2 relativt god kontroll på det som skjedde, men det var en sjansefattig og litt tafatt omgang av begge. Dermed ebbet den ut med 0-0. Etter pause startet gjestene best og Tertnes kjørte kampen i begynnelsen. Etter et knapt kvarter kommer 1-0 til gjestene. En corner slås inn og Tertnes header i stolpen. Returen treffer en Åsane 2 spiller og ballen triller over linjen.

Åsane 2 våkner etter dette og klubben kommer til bedre forsøk den andre halvdelen av omgangen. Først smeller det i stolpen etter et flott raid på høyresiden. Så kommer målet. Sondre Muren Gjerdsbakk er mannen som utlikner til 1-1. Med knappe fem minutter igjen blir Sindre-Emil Dyrstad lagt i bakken. Philip Grønnern Ekeberg setter straffen sikkert i mål.

Tertnes forsøker å komme tilbake, men det blir med forsøket denne dagen. Dermed vinner Åsane 2 kampen med 2-1. Hjemmelaget er dermed ubeseiret sammen med Gneist på de første fem kampene. Tertnes er nummer fire med sine 10 poeng.