Flaktveit snudde til seier

Flaktveit snudde 1-2 til 3-2 seier hjemme mot Åsane 2 denne tirsdagen.

Truls Thorn ble helten for Flaktveit da klubben snudde 1-2 til 3-2 seier. To scoringen av den raske spilleren det siste kvarteret ordnet nye tre poeng til den nyopprykkede klubben.

Åsane 2 kom best i gang og tok ledelsen da den tidligere Kvernbit spissen Emmanuel Tchotcho Bangoura vippet inn 1-0. Det var også stillingen til pause. Etter hvilen utliknet Bendik Tollefsen i omgangens første minutt, før Sivert Kleppe ga gjestene ledelsen etter rundt en times spill.

Så dukket Truls Thorn opp med sine to mål. Dermed vinner Flaktveit 3-2 hjemme mot Åsane 2. Det flytter den nyopprykkede klubben opp til en 6.plass på tabellen, mens Åsane ligger på plassen foran med samme poengsum.