Susanne Landro scoret ekte hat-trick mot Lyngbø de siste 20 minuttene av dagens kamp. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Sotra snudde kampen

Sotra damene snudde toppkampen mot Lyngbø fra 1-2 til 4-2 seier. Susanne Landro ble den store heltinnen da hun scoret ekte hat-trick de siste 20 minutttene.

Sotra var verter for Lyngbø i dagens toppkamp i 3.divsjon kvinner. Gjestene kom best i gang i denne kampen og styrte det meste av den første omgangen. Laget hadde sine sjanser og den største kom etter knappe halvtimen da Julie Bøe Snekkevik banket ballen i treverket, men Lyngbø klarte ikke å omsette returen i mål.

Mål ble det derimot da Astrid Hilt dukket opp etter 32 minutter. Hun sniker seg inn foran keeper og stusser ballen i mål. Dermed en fortjent ledelse til gjestene på dette tidspunktet. Med to minutter igjen til hvilen dukker raske Emma Jensen opp foran Lyngbø sitt mål og setter inn 1-1. Dermed utlikner vertene litt i mot spillets gang. Det blir også pauseresultatet i en omgang Lyngbø var best.

Etter pause er Sotra klart bedre med. Det første kvarteret har begge lagene sjanser, men det skal et langskudd til fra Astrid Hilt for å sende gjestene i ledelsen. Den scoringen kom etter 52 minutter. Etter dette våkner vertene og ikke minst Susanne Landro. Spissen er på rett plass etter en corner og utlikner til 2-2. Målet gir vertene krefter og de tar helt over kampen. Emma Jensen stjeler ballen høyt i banen og legger inn til Landro som i det 80 minutt setter sitt andre for dagen.

På overtid har Lyngbø en gigantisk sjanse til å utlikne. Laget har corner og avslutningen treffer undersiden av tverrliggeren og spretter ut i feltet. Sotra får ryddet unna. Hjemmelaget har mål i seg og Susanne Landro er igjen på plass og scorer sitt tredje mål på 20 minutter. Dermed vinner de helblå med 4-2 etter en overbevisende andreomgang.

Seieren flytter Sotra til 2.plass i divisjonen etter lederlaget Voss. Lyngbø er nummer tre. Under litt bilder. Album kommer mandag.