Arna-Bjørnar vant og påførte Gneist sesongens første nederlag. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Gneist gikk på årets første nederlag

Etter syv strake seire i 4.divisjon avdeling 2 ble det en brå slutt da Arna-Bjørnar kom på besøk på Liland.

Det har vært en imponerende seriestart av Gneist denne sesongen. Klubben fra Liland stod med syv strake i serien før dagens motstander kom på besøk. Arna-Bjørnar lå plassert midt på tabellen med sine 12 poeng på de første syv kampene.

Hjemmelaget styrte fra start, mens gjestene lå disiplinert og ventet på rommene. Det var derimot en corner som skulle gi gjestene fra Arna ledelesen. Martin Mjelde Tysse vinner duellen i feltet og gjestene går opp i 1-0. Det står seg til pause.

Etter pause er det Gneist som skal score først. Sondre Kvale Sæverås utlikner til 1-1 etter noen minutter av omgangen. Lyntoget Sebastian Heimvik Haugland ordner 2-1 til gjestene, mens Joakim Vågenes Skjelbreid fikser seieren med sitt mål og 3-1 til gjestene.