Trio viste styrke mot løvene

Denne solfylte fredagen var det duell mellom Løv Ham og Trio i Fyllingsdalen. Les om kampen og se litt bilder her.

Løv Ham stod med syv poeng på de første seks kampene sine denne sesongen. Det har plassert klubben på den nedre halvdelen av tabellen. Gjestene Trio hadde med seg 13 poeng og en kamp tilgode på lederduoen Odda/Tyssedal og Bjarg 2.

Det var gjestene som kom best i gang. Etter 10 minutter Emil Voster inn 1-0 til gjestene. Kun ti minutter senere doblet Mads Jørgensen etter et flott angrep fra gjestene. Løv Ham kommer tilbake noen minutter senere da de får et heller billig straffespark. Det setter Jonathan Hailu sikkert. Etter 36 minutter står det 2-2 når Jørgen Holm sender i vei en høy ball. Den lander i målet og dermed er lagene like langt.

Det skal derimot bli flere mål før pause. Nikolai Mayer setter inn 3-2 etter at Trio kjører høyt press på Løv Ham. Samme mann øker til 4-2 da forsvaret til Løv Ham ikke klarerer skikkelig. Dermed leder laget fra Husnes 4-2.

I den andre omgangen er det Trio som er klart best, men presisjonen og et høyt antall offside avblåsninger gjør at det ikke blir en målrik omgang. Eneste scoringen som kommer er på tampen av kampen da Martin Lygre får puttet ballen i mål. Dermed vinner gjestene veldig fortjent 5-2. Laget er to poeng bak lederduoen Odda/Tyssedal og Bjarg 2.

Under finner dere noen bilder. Flere kommer når vi får tid til å redigere.