Ulriken Eagles ubeseiret gjennom serien

I dag spilte Ulriken Eagles bortekamp mot Bergen Elite. Det ble nok en klar seier til jentene fra Landås.

Landås klubben Ulriken Eagles har ikke nok motstand i serien. Det er den enkle konklusjonen da klubben har 18 strake seire på de 18 spilte kampene sine. I dag gjorde de jobben sin mot Bergen Elite.

Den første perioden var jevn og det var en knapp 22-21 ledelse til Ulriken Eagles etter den første perioden. I den andre perioden var det slutt på jevnspilt kamp og Ulriken vant ikke mindre enn 29-10. Dermed gikk laget til pause med 51-31.

I den tredje perioden vant laget fra Landåshallen med 19-15, mens de avsluttet kampen med å vinne den siste perioden med 29-4! Dermed vinner Durell Sanford lag med suverene 99-50.

For Bergen Elite scoret Ane Schanke-Næss (14), Hanna Nordtveit Sand (13) og Maren Eskeland Schutz (10) flest poeng, mens gjestene hadde Maren Hoff Austgulen (19), Karyn Sofie Sanford (18) og Terae Briggs (14) som sine mestscorende.
Under finner dere et mini-album fra kampen. Flere bilder kommer på vår Facebookside så fort vi får de ut.