Treningskamp på Myrane

Askøy Fotball - Bergen Nord brukte lørdagen til å finpusse litt på formen inn mot seriestart. Les kort om kampen og se litt bilder her.

Denne lørdagen brukte 4.divisjonslagene Askøy Fotball - Bergen Nord formiddagen til å spille treningskamp mot hverandre på Askøy.

Gjestetene fra Salhus kom best i gang og kampen var ikke mange minutter gammel før laget tok ledelsen. Etter 19 minutter ordnet Jakob Høviskeland balanse i stillingen da han utliknet til 1-1. Kun fire minutter senere overtok vertene ledelsen. Tord Brynjulfsen var sikker fra straffemerket og 2-1 til hjemmelaget. Etter en halvtime ordnet Joar Høviskeland  3-1 til askøyværingene. Det ble også sluttresultatet i kampen.