Straffedrama på Smørås

Det ble en meget spennende og dramatisk kamp da Smørås 2 var verter for Valestrand Hjellvik i semifinalen i årets vinterserie.

Det var duket for en flott forestilling på Smørås da Smørås 2 tok i mot Valestrand Hjellvik til semifinale i årets vinterserie i klasse B, menn. Kampen hadde alt en kan ønske seg av en semifinale.

I den første omgangen var det jevnt og lagene hadde sine sjanser, men Valestrand Hjellvik var spesielt farlige på sine overganger med sine raske spillere fremover på banen. Etter 20 minutter kom kampens første mål. Glenn Andre Aarbakke setter fart fremover og han finner Magnus Bru Reigstad. Måltyven er sikker og han setter ballen sikkert i mål. Like etter kommer Smørås 2 i angrep. Peter Dyb kriger ballen inn for vertene og 1-1.

Etter 27 minutter er gjestene igjen i ledelsen. Magnus Bru Reigstad er igjen målscorer, men må dele det målet med Noah Jacobsen som hadde et flott forarbeid til scoringen. Begge lag har sine sjanser til å score, men lagene går til pause med 2-1 til gjestene.

2.omgang starter med et sjanserush av Valestrand Hjellvik. I løpet av de første minuttene av omgangen burde gjestene ha scoret tre ganger. Da skjer det som det ofte gjør at det andre laget scorer. Igjen var Peter Dyb på plass for Smørås 2 og kranglet inn 2-2. Da hadde vi spilt i 58 minutter. Fem minutter senere er gjestene igjen i føringen. Glenn Andre Aarbakke er målscorer. Dermed 3-2 til gjestene.

Med 12 minutter igjen ser to-målscorer Magnus Bru Reigstad rødt. Han river ned en Smørås spiller og får sitt andre gule. Dermed må gjestene avslutte kampen med 10 mann. Med farten til Glenn Andre Aarbakke på topp, så utnytter gjestene at Smørås 2 står høyt. Han løper igjennom og setter 4-2 til bortelaget. Da er det ni minutter igjen å spille.

Smørås presser på for å hente igjen gjestene. I det 90 minutt kommer 3-4. Dermed kastes alle folk i angrep og på overtid får hjemmelaget straffe. Det setter Joakim Larsen sikkert for vertene. Dermed ender kampen 4-4. Det hele skal da avgjøres på straffer.

Her blir keeperen Ivan Muratovic den store helten for gjestene. Han redder like godt to straffer og dermed er Valestrand Hjellvik klar for finale neste helg mot Baune.

Under finner dere et lite album. Fullt album kommer trolig mandag.