Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 24.mai

To av tre spill satt som de skulle mandag. Denne dagen er det ishockey VM som får vår oppmerksomhet. Tidlig spillestart på enkelte kamper.

Milliardpotten i Eurojackpot forsvant forrige fredag til en heldig vinner. I dagens trekning i Eurojackpot så er det nye 102 millioner klare for nye vinnere. Det er bare å prøve lykken. Oddsen i dag byr på et noe smalt utvalg med fotball, så vi vender blikket mot ishockey VM som går i disse dager. 

USA - Norge (hcp over 5.5) Ja 2.10
Vi velger oss kampen mellom USA og Norge som vår hovedkamp. USA ligger på 4.plass med 10 poeng  i gruppe B og kan være klare for sluttspill. Latvia er nærmest med 8 poeng og kan gå forbi. Så man må regne med at USA kommer til å gjøre sitt for å vinne denne kampen. Norge ligger på 6.plass med 5 poeng og kommer ikke videre selv om de skulle overgå seg selv i denne kampen. Oddsen på kampen: H 1.17, U 6.70, B 12.00. Noe lav odds på hjemmeseier gjør at vi velger oss handikap varianten over 5.5 mål i kampen til moderate 2.10 i odds. Kampstart kl. 1520.

Andre forslag
Slovakia - Danmark H
Finland - Tsjekkia  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.