Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 23.juli

Hovedspillet gjorde igjen jobben fredag. I dag er det litt mer å velge i siden det står lørdag på kalenderen. Det er også en pen pott i den ordinære Lotto-trekningen.

I dag er det gulltrekning i Lotto. Det er ca 30 millioner i førstepremiepotten. Av alle pengespillene så er vel Lotto det spillet med størst sjanse for å vinne noe så her er det bare å levere en kupong. Oddsen i dag byr en god del norsk fotball. Det er fra Norsk Tipping ligaen og oppover til Eliteserien. Kvinnesiden er ikke i gang i dag. EM for kvinner fortsetter og i dag er det kvartfinale mellom Frankrike og Nederland. Det spilles en god del fotball rundt omkring i Europa også, men som regel på nivå to og tre.

Frankrike - Nederland U 3.80
Vi velger oss kampen mellom Frankrike og Nederland i EM for kvinner som vår hovedkamp i dag. Frankrike vant sin gruppe med to seire og en uavgjort kamp og er nok favoritter i denne kampen. Nederland ble nummer to i sin pulje, men med to seire og en uavgjort også. Nederland har vel også slitt med noe korona i troppen sin. Oddsen på kampen: H 1.72, U 3.80, B 4.50. Ofte når det kommer et stykke ut i turneringene og det er utslagningskamper så  blir det ofte ekstra omganger for å få avgjort kampene. Vi tror det drar seg mot en U i denne kampen til 90 minutter  også og det til gode 3.80 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Eidsvold - Alta  H
Nardo - Byåsen Toppfotball  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.