Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 19.mai

Se spilleforslagene for denne torsdagen. En rekke Premier League kamper og hjemlig cup er noe av det som finnes.

For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. Litt blandet dagsmeny, noen kamper i Premier League, noen i Bundesliga og noen enkelt kamper på høyere nivå fra resten av Europa. 

Aston Villa - Burnley U 3.50
Vi velger oss kampen mellom Aston Villa og Burnley som vår hovedkamp i dag. Villa ligger på 14.plass med 44 poeng. Med seier i denne kampen kan de fort klatre litt på tabellen. Burnley ligger på 18 og tredje sisteplass på tabellen. De har 34 poeng, Leeds like over har 35 og Everton over der igjen har 36 poeng. For Burnley er eneste fordel at de har en kamp mindre spilt enn Leeds. Det betyr en mulighet mer. Men vi skal ikke lenger enn tilbake til 7 mai da Burnley tapte 3-1 for Villa. Oddsen på kampen:  H 1.97, U 3.50 og B 3.60. Vi tror at Burnley kommer til å kjempe med nebb og klør for å sitte igjen med poeng i denne kampen. Vi satser på en U til gode 3.50 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Everton - Crystal Palace  U
Hertha Berlin - Hamburger SV  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.