Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 15.juli

To av tre spill gikk inn torsdag. Vi har nye spill til deg i dag. I tillegg venter svimlende 1 milliard på en alenevinner i Lotto.

Da har premiepotten i Eurojackpot bikket 1 milliard kroner. Hele 1.06 milliard for å være mer nøyaktig. Så vil du virkelig få sving på ferien så kan kanskje en innsats lønne seg. Oddsen i dag byr på mest utenlandsk fotball. De norske bidragene i dag er de norske kvinnene sin EM kamp mot Østerrike. Vinn eller forsvinn der. Vi har en kamp i Norsk Tipping ligaen også i dag. Av den utenlandske fotballen så har vi en dansk kamp i Superligaen, kjekt å se de i gang igjen. Videre er det cupspill i Østerrike og runde i irsk fotball på nivå 1 og 2. 

Østerrike - Norge B 1.92
Vi velger oss kampen mellom Østerrike og Norge i EM for kvinner som vår hovedkamp i dag. Østerrike har like mange poeng som Norge, tre, etter to kamper. For å gå videre er Norge nødt til å vinne denne kampen. Norges dårlige målforskjell sørger for det. Oddsen på kampen:H 3.60, U 3.65 og B 1.92. Vi satser på at de norske spillerne er kommet over sjokktapet mot England og vinner denne kampen til beskjedne 1.92 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Bray Wanderers AFC - Treaty United  H
Saint Patrick´S Athletic FC – Dundalk  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.