Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 13.mai

Hovedspillet torsdag gikk rett inn. Denne fredagen er et mye spennende å spille på. I tillegg en kjempepott i Lotto.

Selv om det er fredag den 13, så må man fortsatt tro at man har lykken med seg. I dag er det trekning i Eurojackpot og det er ikke mindre enn 854 millioner i førstepremiepotten. Er man optimistisk, så er det bare å levere en innsats. Det er starten på helgen i dag og vi har et brukbart utvalg på Oddsen. Dessverre ingen norske kamper. Vi har runde i Irsk Premier Division og en del enkelt kamper på høyt nivå fra de andre europeiske ligaer.

Dundalk - Bohemians Dublin U 3.30
Vi velger oss en kamp i Irsk Premier Division mellom Dundalk og Bohemians Dublin FC. Det er to lag som har dratt i fra i toppen av  tabellen, Shamrock og Derry City på henholdsvis 34 og 33 poeng. Under der finner vi et knippe lag med Dundalk på 4.plass med 22 poeng og Bohemians på 6.plass med 19 poeng. Dundalk har på sine 6 siste kamper ett tap, to uavgjorte og tre seire. Bohemians har på sine 6 siste ett tap, tre uavgjorte og to seire. Ikke så stor forskjell i utviklingen på de to lagene. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.30 og B 3.20. Vi tror at det går mot en U i denne kampen til gode 3.30 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Shelbourne FC - Drogheda United  H
Luton Town - Huddersfield Town  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.