Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.mai

Sjekk ut tipsene vi har til dere denne onsdagen.

Oddsen i dag byr på mye bra fotball. Det er en del midtukekamper og gledelig nok en del norske kamper også. Vi har flere kamper fra innspurten i Premier League, La Liga og andre europeiske ligaer. 

Watford - Everton (hcp B og begge scorer) Odds 3.00
Vi velger oss kampen mellom Watford og Everton i fra Premier League som vår hovedkamp i dag. Watford har rykket ned til Championship allerede. Everton står i fare for å gjøre det. Everton ligger på 16.plass, to plasser over nedrykksstreken. De har 35 poeng, ett poeng mer enn Burnley og Leeds som begge ligger på 34 poeng, men Everton har en kamp mindre spilt enn de to andre og dermed har klubben en stor fordel. Oddsen på kampen: H 4.60, U 3.80 og B 1.70. Vi tror Everton kommer til å vinne denne kampen, ikke minst fordi de har satt inn en sluttspurt nå med to seire på rad. Men vi ønsker bedre odds og velger handikap varianten Everton vinner og begge lag scorer ikke til 3.00 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Alaves – Espanyol  H
AIK - Malmo FF  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.