Semifinaler i sluttspillet

Kongsberg Miners kom til Bergen med 1-0 i kamper i bagasjen etter hjemmekampen mot Gimle. Dermed var det duket for en skikkelig tett duell foran en fullsatt Gimlehall.

Gjestene kom best i gang og ledet 20-17 etter den første perioden. Dermed måtte Gimle løfte seg noen hakk om de skulle ta seg videre til finalen. Det gjorden vertene og de vant perioden med 23-14. Dermed ledet Gimle 40-37 halvveis.

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget å hente litt ekstra poeng. Klubben vant den tredje perioden med 31-24. Dermed hadde vertene økt ledelsen til 71-64 før den siste perioden. Gimle vant den også, denne gangen med 26-13 . Dermed vant Gimle oppgjøret med 97-71 etter det som kan sies å være en meget spesiell avslutning på kampen.

Det var mye kaos på slutten av oppgjøret og Kongsberg avsluttet med kun tre utespillere etter at resten av benken og to spillere var bortvist. Dette da spillere hadde entret banen fra benken under spill. Avgjørelsene rundt dette tok hele 10 minutter. Dermed står det 1-1 i kamper mellom lagene. Neste oppgjør er onsdag om en uke i Bergen.

For vertene scoret Milovan Savic 20 poeng, mens duoen Jørgen Odfjell og Lars Fredrik Espe begge hadde 18 poeng. For gjestene var det Marin Mornar (20), Ognjen Nisavic (14) og Bryan Alberts (12) som scoret flest poeng. I den andre semifinalen slår Bærum til med 105-90 mot Frøya. Dermed leder laget 2-0 i kamper.

Under kan dere se litt bilder fra kampen.