Foto: Einar Gjerde

Seier i seriestarten

Det ble seier i seriestarten til Askøy Fotball hjemme mot studentene i NHHI FK denne lørdagen. Les kort om kampen og se litt bilder.

Det har vært snakket om Askøy Fotball de siste månedene etter at klubben har hentet hjem noen lokale kjenninger og ikke minst har rustet opp teamet rundt laget. Klubben har ambisjoner i år. I dag serieåpnet laget hjemme mot studentene fra NHHI. 

Dette var en av mange dueller som var blåkopi av NM-kvalifiseringskampene fra tidligere i vår. Hvorfor NFF hadde klart å finne på dette vet vi ikke.  NM-oppgjøret vant Askøy Fotball med 2-1. 

Foto: Einar Gjerde
Denne dagen stod det 0-0 til pause mellom lagene i en kamp mellom to gode lag i avdelingen. Etter hvilen eksploderte kampen bare noen minutter ut i omgangen. Thomas Juvik gir vertene 1-0 etter 50 minutter. Kun to minutter er det Jakob Høviskeland som overlister Ola Eikanger i NHHI FK målet. 

Foto: Einar Gjerde
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album på kommer i sin helhet på Facebook litt senere i kveld. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.