Akrivfoto fra 2018 Foto: Odd Løvset

Søker etter nye medarbeidere

Vår samarbeidspartner, Bergen Sportsreiser, søker etter nye medarbeidere.


VI SØKER NYE MEDARBEIDERE!
Vi opplever svært stor pågang fra kunder som vil reise på fotballreise til utlandet, hovedsakelig England.

Bergen Sportsreiser er et reiseselskap med kontor på Kleppe på Askøy, som selger pakkereiser inkludert hotellopphold og kampbilletter, og for grupper også flyreise inkludert.

Vi er på jakt etter en eller to nye medarbeidere. Stillingsprosent og arbeidstid er ikke det viktigste, det som er viktig er at vi får inn den eller de rette typen(e)!

Arbeidsoppgaver:
Fire nøkkelord for dette er: Salg, tilbud, kundeservice og booking! Arbeidsoppgavene består av prising og utsendelse av tilbud, registrering av bestillinger, kundeservice (på telefon, mail og chat, og andre relevante kanaler), bestilling av hotell, kampbilletter og andre produkter. I tillegg skal reiseinformasjon lages og sendes ut sammen med kampbilletter til kunder før avreise, og du må beherske å jobbe effektivt i våre bookingsystem, på mail, og ha dialog med samarbeidspartnere i utlandet.

Hvem behøver vi?
De som skal jobbe med dette må kunne tåle en dynamisk arbeidshverdag, må kunne håndtere stress og iblant press, holde tungen beint i munnen, og ikke minst være systemastisk og strukturert. Man må kunne evne å fange opp de små detaljene, slik at jobben utføres på korrekt måte. Fotball bør være av interesse, og man må kunne jobbe noe på kveld og iblant i helg. Dette er ikke en jobb for deg som ønsker en rolig dag på jobben, fra 8 til 16, eller om du er vant til å slurve, eller ønsker å slappe av på jobb! Du bør være OK+ i både matte og Engelsk, og verdsette god kundebehandling svært høyt! Vi ønsker medarbeidere med engasjement og entusiasme for jobben!

Erfaring?
Har du erfaring med akkurat disse arbeidsoppgavene er det et stort pluss. Har du ellers utdanning eller erfaring innenfor reiseliv så er det også et stort pluss! Visst ikke, så kan alt læres, med den rette viljen og innsatsen! Har du kunnskap om nettsider, mailkontoer, word/excel og andre datasystemer så er det flott!

Stillingsprosent/arbeidstid:
Som nevnt, det viktigste er at vi får inn den (eller de) best mulige kandidaten(e), da vil dette kunne tilpasses, men stillingsprosenten vil være mellom 50-85 prosent, og med tiden kan den økes til 100%, om ønskelig for kandidaten, og at behovet er der for selskapet. Arbeidstid blir hovedsakelig på dag i ukedagene, men noe arbeid på kveld 1-2 dager i uken, og noe arbeid f.eks hver tredje helg, må påregnes. Arbeid på kveld og i helg, og noe på dagtid, kan utføres fra hjemmekontor. (God ferieordning grunnet kveld/helg..) Dette er en dynamisk stilling og de som søker må være innforstått med det. Fleksibilitetet for både arbeidstaker og arbedigsgiver er viktig i denne stillingen. 

Lønn:
Lønn etter avtale.

Oppstart:
Snarest! 

Vil du søke?
Send din søknad så fort som mulig til daglig leder Andrè Dyrøy, mail [email protected] 

For eventuelle spørsmål ta kontakt på mail eller telefon 48855777.

Bergen Sportsreiser: 
Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder.

Gå til Bergen Sportsreiser sin hjemmeside HER