Alltid liv: På Bryggen Nightclub kan du svinge deg på byens beste dansegulv. Foto: Bryggen Nightclub

Rå fotballstemning på Bryggen Nightclub

Etter at Bryggen slo en innsidepasning og satset tungt på fotball, har publikumstilstrømmingen økt.


Tekst: Jørn Lekve

-Yngre og eldre samles her for å se kamper, før mange fortsetter festen i de samme lokalene, sier innehaver av Bryggen Nightclub, Thomas Arildsen. Han understreker at alle kan finne sitt favorittlag på skjermen, bare de følge med på kampoppsettet, på www.bryggennightclub.no.

God mat og drikke
- Vi viser et utvalg av kamper fra Champions League, Europaligaen og Premier League, med mer på ordentlig storskjerm. Under kampene har man også mulighet til å kjøpe knallgode matretter, laget av de flinke kokkene på SAS Radisson Hotel, slik at sulten ikke legger en demper på opplevelsen. Er man glad i fotball finnes det knapt et bedre sted å være! sier Thomas Arildsen.

Alltid liv
Hver måned har vi faste arrangementer med helt rå DJ´s som spiller den beste musikken fra 80-tallet og frem til i dag. I tillegg skjer det mye annet på Bryggen Nightclub. Følg med på nattklubbens nettside eller på Facebook, så du får med deg det som skjer.

Foto: Jørn Lekve
Midt på Bryggen
Det er enkelt å finne frem til Bryggen Night Club. Den ligger midt på UNESCO-listede Bryggen i Bergen, og er en av byens største nattklubber. 

- På Bryggen Nightclub kan du svinge deg på byens beste dansegulv. Våre dyktige DJ-er skrur opp stemningen med rytmen av musikk fra 80-tallet og frem til i dag. Lokalet fylles alltid med et mangfold av gjester i alle aldre, og våre hyggelige og serviceinnstilte bartendere står klare til å fylle glasset ditt med det du måtte ønske fra en spennende og variert drikkemeny. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss for en uforglemmelig aften! sier Thomas Arildsen.

Lokalene til Bryggen Nightclub var tidligere tilknyttet SAS-hotellet og het da “Engelen”. I 2010 overtok nye eiere, og stedet fikk navnet “Bryggen nightclub”. Da Thomas Arildsen startet opp Bryggen Nightclub for 12 år siden, hadde han i seks år bygget opp det store fotball-miljøet på Scotsman.

Bryggen Night Club har aldersgrense på 20 år og åpningstidene lørdager er fra 22:00 – 03:00, men åpent under fotballkamper. Det er 18 års aldersgrense på fotballkamp-visninger på Bryggen Nightclub. Thomas Arildsen forteller at de ut sesongen har spesialtilbud på ekstra rimelige ”bøtter” det vil si fem flasker til 299 kroner.

Logo - Bryggen

Les mer om:

Bryggen Nightclub