I sterk vekst: Glenn Tilseth  i Family Sports Club opplever sterk medlemsvekst i Bergen. Foto: Henriette Wilhelmine Arnevig

Family Sports Club satser i Bergen - Gir deg treningsråd med mening

Den landsdekkende treningskjeden Family Sports Club satser nå sterkt på Bergen.  Vi opplever stor kundevekst, men har plass til flere sier daglig leder Glenn Tilseth.

Slik får du gode treningsrutiner  

-Vi opplever at mange begynner å trene hos oss fordi de får råd med mening og motivasjon som gjør at de varig kan endre både livsstil og trening. Gode treningsrutiner er viktig. Mange opplever at bare litt ekstra trening gir dem mer livskvalitet, overskudd og bedre helse, sier Glenn Tilseth.  
 
Han og kollegaen Kristine Glesnes er en av de mange medarbeiderne i Family Sports Club som er hjertelig til stede for medlemmene.

Kompetente medarbeidere 

-En viktig årsak til vår sterke vekst er at vi langsiktig har fokusert på høyt kompetente medarbeidere, som kan bistå, veilede og motivere medlemmene ut fra deres unike behov, mål og livssituasjon. Vi har tilbud til alle, enten det er topptrente idrettsutøvere eller personer som vil bygge seg opp igjen etter sykdom, skade eller rett og slett ønsker en endret livssituasjon, sier Glenn Tilseth 

Blant de ansatte er det selvsagt personlige trenere, kostholdseksperter, og fysioterapeuter. 

Kristine Glesnes (bildet under) møter Family-medlemmene i Litleåsveien 47 i Åsane med et smil når de kommer på trening. Alle de tre Family-sentrene i Bergen er åpne fra kl 05.00 til midnatt hver dag. Du finner de to andre Family-sentrene på Danmarksplass og på Kleppestø.  
 
Foto: Francisco Munoz

Bredt og variert, et tilbud for alle 

-Er du under 15 år, kan du ta Studiolappen og få en trygg og god start til å trene alene i studio. Voksne som er ny til trening på senter kan også gjennomføre dette kurset.  Family-sentrene i Hordaland har alt av frivekter og apparater til funksjonell styrketrening, i tillegg til en velutstyrt kondisjonspark.
 
-Å trene hos oss gir deg ikke bare bedre helse og et bedre liv, men vi er også en sosial arena der vi ser at det knyttes nye vennskapsbånd, på tvers av både alder, interesser og hvor i livet man ellers befinner seg, sier Glenn. 
 
-Vi tilpasser rett og slett treningen til den enkeltes behov og har en bred fagkompetanse fordelt på PT’er, enæringsrådgiver, fysioterapeuter og vi tester nå ut helsesjekk med allmennlege til medlemmer og ikke medlemmer. Vi ønsker å forebygge og behandle skader og sykdommer og har derfor utviklet treningsresepter fra lege, 21 problemstillinger innenfor helse som kan løses med trening, sier Glenn. 

Foto: Francisco Munoz

Gode tilbud nå 

I disse dager kan du oppnå gode medlemstilbud hos Family Sports Club i Bergen.  
- Det er bare å ta kontakt med oss på et av våre tre sentre, enten i Åsane, på Danmarksplass eller på Askøy, sier Glenn Tilseth. 
 
Sjekk også ut nyheter i Family Magasinet, som har mange nyttige artikler. Det er alt fra styrketreningsprogram fra nybegynner til avansert, oppskrift på hjemmelaget Müsli, oppskrift på hvordan du gjør rett knebøy, markløft til hvordan du lager hjemmelagede proteinbarer. Og ikke minst de mye leste sakene: Slik etablerer du gode treningsrutiner og Fysioterapeuten tipser.

Foto: Francisco Munoz 
 

Les mer om:

Hordalandsfotball