Treningsleir for svømmere: En utøver i aktivitet på Skansen Idrætscenter i Danmark (tidligere Nørresundby Idrætscenter). Foto: Indre Østfold Reisebyrå

Ekspert på klubbreiser til utlandet

Flere hundre idrettsklubber i Norge reiser hvert år til utlandet, med hjelp av Indre Østfold Reisebyrå.


Tekst: Jørn Lekve

De fleste som reiser er medlemmer i enten en fotball, håndball eller svømmeklubb. Årlig sendes flere tusen norske idrettsutøvere til enten treningsleir eller turneringer i utlandet. De største reisemålene er Spania og Danmark, mens England er det foretrukne stedet for de som reiser for å se på fotballkamper.

Foto: Indre Østfold Reisebyrå
Populært reisemål: Spania og Danmark er populære reisemål for norske klubber. Her fra Sun Palace i Albir i Spania, dit mange sportsgrupper drar.

Gode opplevelser sammen
-Det er med stor glede vi planlegger og legger til rette for gode turer for mange utøvere. De er viktig at de får gode opplevelser sammen, i en trygg og god ramme og atmosfære, sier Kai Heier. Han etablerte Indre Østfold Reisebyrå i 1984 og har siden da utviklet turoperatøren til å bli en ekspert på klubbreiser til utlandet. I tillegg har de selvsagt også tilbud om å reise for å se på idrett, der fotball i England er den store favoritten for mange.

Etter lang tid med pandemi-nedstenging har markedet for klubbturer til utlandet gradvis tatt seg opp igjen i Norge.

- Vi håper på en fortsatt positiv utvikling i årene som kommer, selv om vi vet at vi lever i krevende tider, sier Kai Heier. Han forteller at Indre Østfold Reisebyrå er idrettens eget reisebyrå.

Foto: Indre Østfold Reisebyrå
Fotballtreningsleir i Danmark: De fleste norske klubbene som reiser, drar på treningsleir eller turnering. Danmark er populært, her et bilde fra et av anleggene i Danmark, Aalbæk Idrætscenter.

Betydelig aktør
- Vi skreddersyr velorganiserte og nøye planlagte gruppereiser for skoleklasser, idrettslag, korps, foreninger, firma og organisasjoner. Siden oppstarten har vi opparbeidet oss over 30 års uvurderlig erfaring knyttet til organisering av reiser. Dette gjør oss til en betydelig aktør på markedet, sier Kai Heier.

Indre Østfold Reisebyrå har et bredt utvalg av unike produkter som man kan finne rundt om på nettsiden deres.

Foto: Xavier Solanas
Håndball er populært: Indre Østfolds hoveddestinasjon er i dag Danmark, men det er en stadig økning i forespørsel og bestillinger av treningsleire til for eksempel Spania.

Skreddersyr turene
- Skulle du lure på noe, er våre serviceinnstilte medarbeidere klare til å ta i mot forespørsler av alle slag. Vi skreddersyr ethvert opplegg etter din gruppes ønsker og behov, slik at alt ligger til rette for en sportslig, sosial og vellykket tur, sier Kai Heier.

Foto: Indre Østfold Reisebyrå
Trygghet og forutsigbarhet
Han vet at det viktigste for kundene deres er trygghet og forutsigbarhet, og sørger derfor for tett oppfølging fra en kunde melder interesse til de er vel hjemme etter endt tur. Indre Østfold Reisebyrå har kun seriøse samarbeidspartnere fordi de har fokus på at det skal være trygt å reise med dem.

Indre Østfold Reisebyrå er medlem av Reisegarantifondet, som sørger for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert pengene sine, dersom en arrangør skulle gå konkurs. Indre Østfold Reisebyrå er en del av Escape Travel Group.

Foto: Indre Østfold Reisebyrå
Trygt og forutsigbart: -I tillegg til høy kvalitet på idrettsanleggene er det viktigste for kundene våre trygghet og forutsigbarhet, sier Indre Østfold Reisebyrås daglige leder, Kai Heier.

Vil du vite mer om de mange turtilbudene fra Indre Østfold Reisebyrå, klikk her

Les mer om:

IØR