Poengdeling i serieåpningen

Det ble poengdeling i Alvøen i serieåpningen mellom Loddefjord damer - FK Fyllingsdalen i serieåpningen onsdag kveld.

Det var serieåpning i 2.divisjon avdeling 4 for klubbene Loddefjord damer - FK Fyllingsdalen. Begge lagene har ambisjoner om å kunne bite fra seg i årets sesong hvor lagene må ende topp fem for å få fortsette å stå i divisjonen til neste år også.

Gjestene kom best i gang og klubben presset laget fra Alvøen bakover. Gjestene styrte de første 20 minuttene, men mål kom i den andre enden. Etter 24 minutter er Amalie Mørner på rett plass da hun utnytter en feil bakover hos gjestene. Dermed 1-0 til Loddefjord damer. Etter halvtimen er det balanse igjen i målprotokollen.  Martine Kjølholdt setter på farten og runder keeper. Dermed 1-1. Gjestene fra Varden Amfi fortsetter å presse, men det kommer ikke noen flere mål. Dermed står det 1-1 til pause.

Etter hvilen er det et annet Loddefjord damer som kommer på banen. Klubben er langt mer med og har gjort grep som gjør at de er mer med i kampen. Utover i omgangen tar Loddefjord mer og mer over og laget presser FK Fyllingsdalen bakover. Det blir derimot ikke flere mål. Dermed ender det med 1-1 mellom lagene i åpningskampen.

Se litt bilder i album under. Større album kommer i kveld.