Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Poengdeling i serieåpningen

Det ble poengdeling i Alvøen i serieåpningen mellom Loddefjord damer - FK Fyllingsdalen i serieåpningen onsdag kveld.

Det var serieåpning i 2.divisjon avdeling 4 for klubbene Loddefjord damer - FK Fyllingsdalen. Begge lagene har ambisjoner om å kunne bite fra seg i årets sesong hvor lagene må ende topp fem for å få fortsette å stå i divisjonen til neste år også. 

Gjestene kom best i gang og klubben presset laget fra Alvøen bakover. Gjestene styrte de første 20 minuttene, men mål kom i den andre enden. Etter 24 minutter er Amalie Mørner på rett plass da hun utnytter en feil bakover hos gjestene. Dermed 1-0 til Loddefjord damer. Etter halvtimen er det balanse igjen i målprotokollen.  Martine Kjølholdt setter på farten og runder keeper. Dermed 1-1. Gjestene fra Varden Amfi fortsetter å presse, men det kommer ikke noen flere mål. Dermed står det 1-1 til pause. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Etter hvilen er det et annet Loddefjord damer som kommer på banen. Klubben er langt mer med og har gjort grep som gjør at de er mer med i kampen. Utover i omgangen tar Loddefjord mer og mer over og laget presser FK Fyllingsdalen bakover. Det blir derimot ikke flere mål. Dermed ender det med 1-1 mellom lagene i åpningskampen. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Se litt bilder i album under. Større album kommer i kveld. 

Resultater fra åpningsrunden:
Os damer - Arna-Bjørnar 2 0-8
FK Haugesund - Stord 5-0
Avaldsnes 2 - Bryne 2-1 
Klepp 2 - Viking 0-3
Vidar - Staal Jørpeland 0-1 


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.