Plätzer matchvinner for Os

16 år gamle Sebastian Plätzer ble matchvinner da Os slo Oslo-klubben Ready med 2-1. Dermed fortsetter laget å hente poeng i avdelingen.

Os kom til denne kampen som beste lag fra Hordaland i avdelingen. Laget fra Kuventrø hadde 10 poeng før dagens kamp. Ready har slitt i starten på sesongen, men hentet hjem seks poeng på kampene sine så langt.

Vertene fikk den perfekte starten da Niklas Lunde Fosen setter ballen i mål etter knapt et kvarter. Dermed leder vertene oppskriftsmessig 1-0. Det tar derimot ikke mange minutter før Edonis Mulaj utlikner for gjestene fra Oslo. Dermed 1-1. I en rotete omgang skal det derimot bli litt mer drama like før pause. Lauritz Andresen Skjelle ser rødt, dermed reduseres Ready til 10 mann.

Gjestene fra hovedstaden gjør en del bytter og legger seg bakpå i den andre omgangen. Med fire minutter igjen kommer 16 år gamle Sebastian Plätzer inn for vertene. Han har ikke vært på banen mange sekundene før han blir matchvinner. Det er også hans første scoring for A-laget til Os. Dermed stikker vertene av med seieren 2-1. Os ligger dermed på en 4.plass i avdelingen, mens Ready er nummer 7.

Under noen bilder fra kampen. Et større album er på vei på vår Facebookside.