Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Øygarden med flott seriestart

Det ble en perfekt seriestart for Øygarden denne lørdagen da Oslo-laget Ullern kom på besøk på gresset på Ågotnes.

Det ble tre poeng til Øygarden i serieåpningen etter at Ullern kom på besøk til Ågotnes. Med stiv kuling og en humpede bane, så var det ikke på noen måte optimale forhold å spille på denne lørdagen. 

Ullern hadde medvind i den første omgangen, men laget fra Oslo klarte ikke å dra fordelen av forholdene denne kalde dagen. Den nyopprykkede klubben slet med med å finne ut av forholdene. Kapteinen til Ullern, Ismar Dizdar, oppsummerer med at det ble en tøff kamp for den nyopprykkede klubben på de nesten umulige baneforholdene. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Tommy Knarvik var fornøyd med kampen og også han kommenterer at dagens spilleforhold gjorde det vanskelig for begge lag. Likevel er han godt fornøyd med lagets prestasjon. Etter hvilen var det Øygarden som var best i medvinden. Kaptein Fredrik Flo stanget inn 1-0 etter gode 50 minutter. Halvveis i omgangen satte Alexander Dang og Fabian Rimestad inn de to neste målene. Dermed ender det med 3-0 til hjemmelaget. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Hør hva spissen Alexander Dang hadde å si etter 3-0 seieren


Hør hva Øygarden kaptein Fredrik Flo oppsummerer kampen.


Hør hva Tommy Knarvik hadde å si etter kampen


Hør hvordan Ullerns kaptein Ismar Dizdar hadde å si etter kampen

Litt bilder finner dere i galleriet under. Album finner dere HER.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.