Fra Breddefantasy 2021. I år er over 500 påmeldte så langt for 2022 sesongen! Foto: Skjermdump

Over 500 påmeldt

Det er i skrivende stund 6 timer til fristen for å levere inn laget i første runde (Frist 1730 i dag). Her finner dere mer informasjon om spillet

Det er veldig gledelig at det fortsatt detter inn påmeldinger til årets Breddefanstasy 2022. Vi passerte torsdag kveld 500 og det kommer stadig nye inn på formiddagen denne fredagen. 

Alle lagene er nå lagt inn og du kan velge ditt mannskap fra de 24 lagene i divisjonen. Fristen for å melde inn ditt lag til den første runden er 1730 i ettermiddag!

Premier:
Vi lovde dere premier. Hovedpremien er enda ikke klar til vinneren i oktober, men det vil ha en verdi på en firesifret sum. Vi kårer også noen delvinnere på veien. Det skjer etter runde 7 (siste kamp 31.mai) og og etter runde 11 (siste kamp 28.juni). Der vil vinnerne få tre måneders abonnement på Sportskollektivet. 

Kamper:
Husk å følge med på spillet om endringer og frister for kamper. NHHI FK bl.a har flyttet mange av sine kamper, så det er viktig å være observant på når de spiller. I tillegg har neste runde allerede frist kommende tirsdag. 

Assist poeng:
Vi har ikke fått bekreftet fra alle, men jobber med det når det gjelder assist. Vi vet så langt at Austevoll, Osterøy, Tertnes og Gneist melder inn assist. Kun de har bekreftet dette. Vi satser likevel på at vi får fra alle lagene. 

Bli med i spiller HER

4-4-2 valget så langt:
Keeper: Rahman, Lyngbø

Forsvar: Dyrstad, Åsane 2
Forsvar: Riise, Lyngbø
Forsvar: Brynjulfsen, Askøy Fotball
Forsvar: Bidne, Voss 

Midtbane: Th. Juvik, Askøy Fotball
Midtbane: Stabell Eriksen, NHHI FK
Midtbane: T. Juvik, Askøy Fotball
Midtbane: Eriksen, Osterøy

Angrep: Memic, Voss
Angrep: Nybakken, Flaktveit

Les mer om:

Hordalandsfotball
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.