Os slo Frøya

Det ble 2-1 til Os i kveldens treningskamp mot Frøya. Gjestene ledet 1-0 til pause.

Det var en gufsen og kald kveld som ventet spillerne i dagens treningskamp på Kuventræ. Begge lag hadde forfall, men det gjør at prøvespillerne eller ungdommen får muligheten.

Det var en jevn kamp mellom lagene før pause. Os styrte, men Frøya lå godt og kom på kontringer. Halvveis ut i omgangen klarerte Frøya på streken, mens de like etter hadde noen gode muligheter i den andre enden. De ble blåst over. Gjestene fikk derimot scoringen sin. Simen Næss løp igjennom de bakre rekkene til Os og satte ballen sikkert alene med keeper.

2.omgang
Etter hvilen kommer scoringen Os manglet før pause. Rafael Villen setter inn det målet. Like etter går lyset på Kuventræ, men etter en liten pause er det tilbake. Frøya kontrer i denne omgangen også og har sine muligheter. Rapporten forteller om mye det samme kampbildet som før pause.

2-1 kommer med 10 minutter igjen på klokken. Petter Olsen ordner scoringen. Frøya har noen muligheter på slutten til å utlikne, men det ender 2-1 til Os.

Flott gest
Før kampstart markerte spillerne og de fremmøtte bortgangen til Tore Rydland Nielsen med ett minutts applaus.