Se litt bilder fra NM-kvalifiseringen mellom lagene Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

NM-kvalifisering mellom Arna-Bjørnar -Frøya

Det var klart for 2.kvalifiseringsrunde mellom Arna-Bjørnar -Frøya denne lørdagen.

I fjor spilte lagene i samme divisjon, men Frøya tok etter den korte 2021 sesongen turen opp i 3.divisjon sammen med Bremnes. Arna-Bjørnar endte som nummer to i sin avdeling. Vertene tok seg til denne runden etter en sen overtidsscoring borte mot Bergen Nord, mens Frøya kjempet seg forbi lokalrivalen Lyngbø.

Vertene tok derimot ledelsen i kampen da Sebastian Haugland bruker farten sin i en duell og løper gjennom forsvaret til gjestene. Dermed 1-0. Bortelaget presser på og vertene får klarert en avslutning etter corner på streken. Vertene på sin side satser på fart og kontringer. Det blir derimot scoring for gjestene. Simen Næss er på bakerste og styrer inn 1-1.

Sebastian Haugland er derimot raskt frempå med å øke vertenes ledelse til 2-1 kun to minutter senere. Gjestene vil ha hands i den situasjonen, men målet står. Ikke mange minutter senere igjen er det frispark til Frøya på 16,5 meter. Simen Næss tar frisparket og banker det inn i hjørnet bak Elias Tvedt i Arna-Bjørnar målet. Dermed 2-2. Det blir ikke flere mål i denne omgangen og lagene går til pause med 2-2.

I den andre omgangen er det gjestene som tar kommandoen. Laget Etter en drøy time setter Johan Fredrik Kvalheim inn 3-2 til bortelaget. Derfra og ut har Frøya god kontroll på kampen. Etter 84 minutter setter Thorvald Moberg Trætteberg inn 4-2 til gjestene fra Melkeplassen. Med kun minuttet igjen av ordinær tid blir innbytter Sebastian Reed Aksdal lagt i bakken. Han får selv ta straffen. Den setter han sikkert i mål og Frøya er klare for den første ordinære NM-runden.

Under finner dere noen bilder fra kampen. Album kommer så fort vi klarer.