NBK vant på Nesttun

Det ble 2-1 til NBK i bortekampen mot Fana 2 denne søndagen. Les om kampen og se et større album her.

Det var duket for duell i 4.divisjon avdeling 2 mellom Fana 2 - Nordhordland BK søndag. Hjemmelaget kom til kampen med tre poeng på de første fire kampene sine akkurat som gjestene NBK.

Gjestene startet best i kampen, men omgangen ga oss sjanser begge veier, men målene uteble. Dermed gikk lagene til pause på 0-0 i en omgang der gjestene hadde de største sjansene.

I den andre omgangen kom målene. Kun tre minutter ut i omgangen sender Pål Skare gjestene i ledelsen. Like etter har Fana 2 en kjempesjanse til å utlikne, men keeper vinner duellen. Etter 85 minutter komme 0-2. Målgarantisten Tommy Gaustad dobler for gjestene. Det er godt å se Sindre Flaa tilbake på banen igjen etter lang tid ute med skade. Han kommer også på scoringslisten, men denne gangen feil vei. Dermed 1-2 på overtid. Det blir også sluttresultatet. Dermed vinner NBK med 2-1.